bedrijf

Een sloopauto verkopen doet u via STS Holland

sloopauto verkopen

STS Holland is een veelvuldig bedrijf waarbij er meerdere werkzaamheden verricht kunnen worden. Zo zijn zij een zeer groot en professioneel bedrijf op het gebied van transport. Maar ook een sloopauto verkopen is mogelijk! Hier kunt u meer lezen betreft een sloopauto verkopen via STS Holland. Tevens kunt u ook op de link klikken om meer informatie te lezen op de website van STS Holland.

 

Heeft u een sloopauto?

Soms is een auto in zo een slechte staat dat deze niet meer normaal te verkopen is. In zo een geval is het aan te raden om een auto naar de sloop toe te brengen. Bij de sloop maakt het namelijk niet uit of de auto volledig kapot is, want er zijn bijna altijd wel een aantal onderdelen nog her te gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn veel onderdelen van een auto ook te recyclen. U weet dus zeker dat de materialen in uw auto nuttig gebruikt zullen gaan worden. Wanneer u er dus voor kiest om uw sloopauto te verkopen via STS Holland krijgt u hier altijd een eerlijk bedrag voor. Het is dan ook zeker een aanrader om dit altijd via hen te doen.

 

Contact

Op de website kunt u verschillende contactgegevens vinden maar het is tevens ook mogelijk om het contactformulier in te vullen op de website. In dit geval zullen zij u zo snel mogelijk een antwoord geven. Een sloopauto verkopen doet u het beste via STS Holland!

 

Meer weten over vervoer? Klik dan hier.