telefonie

Smartphone Express in Tilburg

Smartphone Express

Smartphone Express is een reparatiebedrijf voor smartphones. Het bedrijf bevindt zich in Tilburg.

Reparaties

Smartphone Express voert verschillende reparaties uit. De reparaties die Smartphones Express uitvoert zijn schermreparaties, accu reparaties, reparaties aan de camera, reparaties aan de knoppen, reparaties aan het moederbord, reparaties aan het geluid/microfoon, reparaties aan de behuizing en ze maken je smartphone wanneer je waterschade hebt opgelopen. De kosten voor de reparaties zijn verschillend per merk en per serie. De kosten voor de montage is wel bij elk merk hetzelfde. Maar omdat het ene merk andere onderdelen hebben variƫren de prijzen vaak.

Ipads

Smartphone Express repareert niet alleen smartphones. Ze repareren ook alleen voor het merk Apple de ipads. Alle ipads die er ooit zijn uitgebracht kunt u bij Smartphone Express laten maken. De reparaties die je er aan kan laten doen zijn precies dezelfde reparaties die je ook voor je smartphone kan doen.

Meer informatie over Smartphone Express

Voor meer informatie kun je de website van Smartphone Express gaan. De website is smartphone-express.nl. U kan ze ook telefonisch bereiken. Het nummer is 013 – 590 58 06. U kunt ook langskomen in de winkel van Smartphone Express. Het adres is Jacques Oppenheimstraat 1 A in Tilburg.