bedrijf

Goede ervaring met Schoonmaakbedrijven Ede

Logo-Quick-Clean

schoonmaakToen ik in een vergadering op mijn werk zat merkte ik op dat er een schoonmaakbedrijf bezig was in het bedrijfspand. Ik vond het erg netjes schoongemaakt en was geïnteresseerd in het bedrijf. Ik zocht namelijk al een tijdje naar een goed schoonmaakbedrijf in de buurt. Na een aantal goede opmerkingen over Schoonmaakbedrijven Ede gehoord te hebben had ik besloten meer informatie op te zoeken over dit bedrijf. De website was erg overzichtelijk en duidelijk. Na wat informatie opgezocht te hebben en hun site bekeken te hebben had ik besloten contact op te nemen.

Contact met Quick & Clean

Ook hierbij werd ik netjes en vrij snel geholpen. Ik werd persoonlijk en duidelijk te woord gestaan. Ik heb toen een afspraak gemaakt en zij hadden al snel tijd voor mij. Graag wou ik mijn eigen huis schoongemaakt hebben. Het resultaat is erg netjes geworden. Hygiëne staat echt voorop bij Schoonmaakbedrijven Ede. Dit vind ik erg belangrijk. Nu ik zelf de tijd niet meer hoef te nemen voor het schoonmaken van mijn huis heb ik meer tijd voor mijn werk en kinderen. Ik zal schoonmaakbedrijven Ede zeker aanraden bij andere huismoeder of bedrijven die al druk genoeg zijn. Zo heb je dus meer tijd voor belangrijkere dingen.