reclame

Prachtige stickers voor auto besteld bij printvorm.nl

logo Printvorm

signingSinds vorig jaar rijd ik een bedrijfsauto voor mijn werk. Toch vind ik het zonde dat er geen reclame op weergegeven staat. Graag wou ik prachtige stickers voor auto. Samen met mijn werkgever heb ik overlegd over de mogelijkheden van rijdend reclame. Na mijn werkgever overgehaald te hebben kreeg ik de taak om dit te regelen voor het bedrijf. Wij hebben namelijk meerdere bedrijfsvoertuigen. Na veel op Google te hebben gekeken kwam ik bij printvorm terecht. Na natuurlijk onderzoek gedaan te hebben door recente recensies te lezen had ik besloten contact op te nemen bij printvorm. Ik stond versteld van de goede service

Contact

Ik ben erg goed te woord gestaan en snel en persoonlijk behandeld. Toen ik kwam met de vraag of zij stickers voor auto hadden kreeg ik veel verschillende mogelijkheden.Het is zelfs mogelijk om in grote aantallen te printen. Perfect voor ons dus! Zo ben je snel en gemakkelijk in een keer klaar. Printvorm bekijkt echt de mogelijkheden per bedrijf. Zo word je dus altijd op de juiste manier en persoonlijk behandeld. Ik ben erg tevreden over het resultaat en hoe ik geholpen ben. Jullie zien mij snel weer terug!